Plaagdierbestrijding voor particulieren

Bestrijding ratten of muizen?

In Zuid Oost Brabant en de provincie Limburg hanteren we een tarief van 85 euro incl. btw per bezoek.

Dit tarief is incl. inspectie, voorrijkosten en benodigde bestrijdingsmiddelen.  Houd er rekening mee dat wij minimaal 2-3 bezoeken nodig hebben om bij u tot een succesvolle bestrijding te komen.  Echter indien we enkel wering aan hoeven te brengen of met klemmen of andere vangmiddelen bij u aan de slag gaan , kunnen we het aantal bezoeken tot een minimum beperken.

Bestrijding mieren:

In Zuid Oost Brabant en de provincie Limburg hanteren we een tarief van 85 euro incl. btw

Dit tarief is incl. inspectie, voorrijkosten en benodigde bestrijdingsmiddelen.  We behandelen de mieren binnenshuis en maximaal 2 meter rondom de woning. Indien overlast aanhoudt kunnen wij een nacontrole inplannen of u voorzien in advies hoe te voorkomen en met welke middelen. ( Op onze bestrijdingen worden geen garanties verleend. Enkel op bestrijding Duitse wespennesten)

Bestrijding wespen:

wespenbestrijding   € 85 incl. btw. incl. garantie. (franse veldwespen uitgesloten)

Bent u woonachting in de gemeente Asten, Deurne of Someren dan betaalt u € 65 euro incl. btw

Bestrijding papier & zilvervisjes.  Behandeling d.m.v. van gelmethode. richtprijs op aanvraag tussen de € 100-175 incl. btw. ( Op onze bestrijdingen worden geen garanties verleend. Enkel op bestrijding Duitse wespennesten)

Voor bestrijding overige insecten vragen wij u om contact op te nemen via ons contactformulier of via whatsapp of telefonisch.

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer