Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg staat hygiëne altijd centraal. Zowel de faciliteiten voor de behandeling van patiënten als de accommodaties moeten altijd zo schoon en steriel als mogelijk zijn. Dit om het risico op een bijkomende infectie te minimaliseren.

De gevolgen voor zowel uw patiënten als uw medewerkers en uzelf van plaagdieren in de gezondheidszorg kunnen groot zijn. Denk bijvoorbeeld aan klachten van patiënten en clienten, reputatieschade en aantasting van materialen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

VDH Prevent4u is ervan overtuigd dat de preventie altijd beter is dan het oplossen van een direct plaagdierprobleem / gevaar in de zorg. Wij stellen een plan op maat op voor u. Middels dit plan werken we op een professionele en succesvolle manier samen naar de een omgeving zonder plaagdieren. Onze medewerkers hebben als geen ander de kennis en ervaring in huis om u te adviseren en te helpen met het nemen van de juiste maatregelen wat betreft de preventie en bestrijding in de zorgsector.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer