Houtaantasters

Heeft u gaatjes in het hout of vindt u regelmatig zaagsel op de vloer? Dan is de kans groot dat er houtaantasters in uw hout leven. De bekendste houtaantasters zijn: houtworm en de huisboktor

Houtaantasters kunnen ongemerkt veel schade aanrichten. Zij kunnen bijvoorbeeld de stevigheid van uw draagbalken ondermijnen. Zo kan één huisboktor in gemiddeld 10 jaar een hele balk opeten.  Het is dus belangrijk dat de bestrijding effectief is.

Oplossing

De specialisten van VDH Prevent4u denken actief met u mee. Naast een zorgvuldige bestrijding nemen wij ook preventieve maatregelen. Daarmee bestrijden we niet alleen het ongedierte, maar pakken ook de oorzaak aan, zodat u weer veilig gebruik kunt maken van uw woon- of werkomgeving.

Aan of verkoop inspectie

Bij een eventuele koop of verkoop van een woning wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dat is logisch. Daarom staan onze specialisten klaar voor een zorgvuldige inspectie van de woning op de aanwezigheid van houtaantastende insecten. Zo weet u vooraf of er houtaantasters in de woning aanwezig zijn en voorkomt u langdurige procedures en onverwachte extra kosten.

Offerte

Tijdens onze inspectie kunnen wij u een offerte aanbieden. In deze offerte staat alles duidelijk omschreven, zodat u geen verassingen achteraf hoeft te verwachten. U ontvangt van ons standaard 5 jaar garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer