Insecten

Insectenbestrijding is een van de meest voorkomende taken van de ongediertebestrijder. Als specialist houden wij rekening met de oorzaak en leefwijze van de insectenplaag en passen de insectenbestrijding hierop aan. U als klant wordt goed geïnformeerd over het soort insect waar u mee te maken heeft en u krijgt advies om een insecten plaag in de toekomst te voorkomen. Met een professionele insectenbestrijding bent u snel en van de overlast af!

Insectenlampen.

Op het gebied van insectenlampen onderscheiden we grofweg twee types, namelijk de elektrocutielamp en de insectenlamp met lijmplaten.  Het model waar wij als proffesioneel ongediertebestrijder mee werken is het model met kleefplaten.  Al onze modellen zijn uitgerust met shatterproof (breukvrije) TL buizen.

insectenlampen vangen vliegende insecten snel en bestrijden vliegen effectief.  De insectenlampen zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnen, waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten. Wij voeren voor u in de foodsector de insectentellingen voor u uit en u ontvangt hierbij een trendanalyse.

Determinatie.

Wij kunnen voor u een insect determineren.  Vraag naar de voorwaarden.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer