Horeca

Misschien wel het belangrijkste in de horeca branche is uw reputatie. Deze komt voornamelijk tot stand door de kwaliteit van het aanbod en uw service, maar uw klanten verwachten ook het hoogste hygiëneniveau van u.

U wilt dat uw gasten een goede ervaring hebben in uw horeca onderneming. Ervaringen van gasten zowel positief, maar vooral negatieve, worden makkelijk en snel op het internet gedeeld. Dit kan uw reputatie ernstig schaden.  Ook vormt ongedierte een bedreiging voor de hygiënestandaards op de plaatsen waar eten bereid en opgeslagen wordt. Daar komt bij dat u regelmatig wordt gecontroleerd door de NVWA, die haar bevindingen voor lunchrooms openbaar maakt. De NVWA controleert naast hygiëne ook streng op ongediertewering.

Optimale voedselveiligheid.
Elke ondernemer in de foodsector spant zich hiervoor in. Een hygiënisch, veilig en smaakvol product bereiden voor uw klant is elke dag weer een uitdaging.  Toch zit het risico tot overlast van  plaagdieren vaak in een klein hoekje.

Snelle bestrijding
Als horecaondernemer heeft u groot belang bij een betrouwbare partner die snel ter plaatse is en deze ongewenste gasten acuut de deur wijst. De specialisten van VDH Prevent4u  staan altijd voor u klaar, zodat uw gasten geen hinder hebben van deze indringers.

 

Bent u benieuwd wat VDH Prevent4u voor u kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer