Plaagdierpreventie op bedrijven

Onwelkome verrassingen
Ineens overkomt het uw organisatie. Op onverklaarbare wijze valt apparatuur uit, of documenten uit uw archief zijn zodanig aangetast dat u hier niets meer mee kunt. Nader onderzoek wijst uit dat er een kabel is doorgeknaagd of dat uw archieven aangetast zijn. Allemaal aanwijzingen dat u te maken heeft met een onderschat fenomeen: plaagdieren op de werkvloer.

Effectieve bestrijding
Al gauw doemt de vraag op hoe u de strijd kunt aanbinden met deze kleine vijanden. Uw eigen technici kunnen de storing wel verhelpen, maar daarmee is de bron van het probleem niet aangepakt. VDH Prevent4u biedt in deze situaties uitkomst. Onze specialisten gaan snel en effectief de strijd aan met de plaagdieren.

Gezond werkklimaat
In geval van nood zijn de professionals van VDH Prevent4u altijd snel ter plaatse om de plaagdieren te bestrijden. Maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom maken wij voor u een risico-inventarisatie op locatie. Op basis van deze uitgebreide inventarisatie ontvangt u een solide preventieadvies op maat. Zo werken we samen aan een gezond en veilig werkklimaat voor u en uw medewerkers.

Bent u benieuwd wat VDH Prevent4u voor u kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer