Vliegen

Rondzoemende vliegen in uw bedrijf of in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Bovendien vormen bepaalde soorten vliegen een risico voor de gezondheid voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers, klanten, uw gezin, uw huisdieren of in het geval van een agrarisch bedrijf uw vee.

Vliegen verspreiden tal van ziekten, zoals salmonella, dysenterie, tuberculose, cholera en parasitische wormen. Sommige soorten vliegen bijten mensen en dieren. Om deze redenen is het essentieel om vliegenoverlast te voorkomen en te bestrijden.

Insectenlampen.

Op het gebied van insectenlampen onderscheiden we grofweg twee types, namelijk de elektrocutielamp en de insectenlamp met lijmplaten.  Het model waar wij als proffesioneel ongediertebestrijder mee werken is het model met kleefplaten.  Al onze modellen zijn uitgerust met shatterproof (breukvrije) TL buizen.

insectenlampen vangen vliegende insecten snel en bestrijden vliegen effectief.  De insectenlampen zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnen, waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten. Wij voeren voor u in de foodsector de insectentellingen voor u uit en u ontvangt hierbij een trendanalyse.

 

Een correcte determinatie van de vliegensoort is belangrijk bij de bestrijding. De specialisten van VDH Prevent4u kennen de gewoonten van elke soort en beschikken over effectieve producten om vliegen aan te pakken. In de agrarische sector adviseren wij u welke producten toe te passen. Tevens kunt u de gehele vliegenbestrijding door ons laten verzorgen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer