Rattenbestrijding

Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en TBC. Ratten dragen ook vlooien, mijten en teken bij zich en kunnen acute allergische reacties veroorzaken.
Ratten bestrijden?
Neem bij rattenoverlast direct telefonisch contact op met VDH Prevent4u.

Ratten zijn nachtdieren en verstoppen zich meestal voor mensen. Typische verschijnselen van een rattenprobleem in het huis of uw bedrijf zijn:

  • Krassende geluiden in muren of onder vloeren als ratten rondscharrelen.
  • Uitwerpselen – donker en langwerpig, van 10 tot 20 millimeter lengte.
  • Kenmerkende geur ruikend naar muskus en ammonia.
  • Schade – ratten veroorzaken veel knaagschade aan gebouwen en producten.
  • Opengescheurde voedselverpakkingen in hun zoektocht naar voedsel. Nesten wordt gebouwd in warme, beschutte plaatsen en worden gemaakt van diverse materialen.

 

VDH Prevent4u verzorgt zowel rattenbestrijding voor bedrijven als rattenbestrijding in huis. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid. Onze servicemedewerkers bieden een zeer doelgerichte behandeling voor elk rattenprobleem en geven advies over hoe u uw bedrijfspand of huis in de toekomst rattenvrij kunt houden.

Ons specialisme

De bestrijding van de zwarte rat is al jaren ons specialisme. We staan bekend om onze kennis m.b.t. het bestrijden van dit lastige plaagdier.  Wilt u vrijblijvend een gesprek of een second opinon? Contacteer ons.

 

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer