Agrarische sector

Plaagdieren bezorgen veel agrarische bedrijven jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Dat is natuurlijk onaanvaardbaar. Tijdige bestrijding van plaagdieren is van cruciaal belang voor agrariërs.

Voorkom problemen

Plaagdieren veroorzaken veel schade. Ze knagen kabels door, tasten isolatiemateriaal aan, beschadigen machines en besmetten veevoer. Daarnaast brengen plaagdieren ziektes over. Ook voor u als ondernemer kunnen plaagdieren gevaarlijk zijn. De bruine rat brengt bijvoorbeeld de ziekte van Weil over op mensen. Een bestrijdingsplan opstellen is daarom belangrijk. Dat bespaart u een hoop ellende.

De agrarische sector: ons specialisme

VDH Prevent4u is gespecialiseerd in het bestrijden van plaagdieren op agrarische bedrijven. Onze gedegen kennis, vakkundige aanpak en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden staan garant voor een effectieve bescherming van uw bedrijf tegen plaagdieren. Daarbij is uw specifieke situatie voor ons van groot belang. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stemmen wij onze werkwijze zoveel mogelijk af op uw bedrijfssituatie.

Wet- en regelgeving
Niet alleen uw wensen en eisen zijn erg belangrijk, maar ook wet- en regelgeving spelen een cruciale rol. Al onze bevindingen leggen wij vast in ons rapportagesysteem. Dit systeem houden wij up-to-date zodat we aan alle eisen voldoen.

Vliegenbestrijding
Wij adviseren u tijdens onze inspectie uitgebreid over wat u kunt doen om de vliegenpopulatie onder controle te houden. Wij kunnen ook de gehele vliegenbestrijding voor u uitvoeren.

Bent u benieuwd wat VDH Prevent4u voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer