Vogelwering

Vogels zijn onmisbaar in de natuur. Maar ze kunnen ook zorgen voor overlast. Hun uitwerpselen maken gevels, straten en terrassen vies. De uitwerpselen verspreiden ook bacteriƫn. Vogelnesten zijn broedplaatsen van ongedierte. Wilt u overlast van vogels voorkomen? VDH Prevent4u is specialist in vogelwering, volledig gifvrij en dus dier- en milieuvriendelijk.

Heeft u zonnepanelen op het dak? Dan kan het gebeuren dat vogels nestjes maken onder de panelen. Dit zorgt voor een lagere opbrengst, schade aan de panelen en geluidsoverlast. Ook is er meer risico op brand. U voorkomt dit met speciale vogelwering voor zonnepanelen.

Vogelwering voor zonnepanelen.

Praktisch onzichtbaar

De vogelwering voor de zonnepanelen wordt geplaatst aan de randen van de PV-panelen. We doen dit zonder te schroeven of te boren. De panelen blijven dus onaangetast. Ze zijn praktisch onzichtbaar. Toch zijn ze heel effectief. Het product is UV-bestendig, heeft een zeer lange levensduur en is volledig recyclebaar. het rendement van uw panelen blijft optimaal.

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u direct contact via Whatsapp? Stuur een berichtje naar 0653879527.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer