Spinnen bestrijding

Ondanks het feit dat in Nederland geen giftige spinnen voorkomen zijn veel mensen bang voor deze achtpotige dieren. Spinnen zijn echter nuttige beesten omdat ze diverse soorten insecten eten en zo plagen voorkomen. Heeft u veel spinnen in huis en wilt u de spinnen bestrijden ?

Een aanwijzing dat er veel prooidieren zoals vliegen en muggen in uw woning aanwezig zijn. Voor spinnen geldt: hoe eenvoudiger het web des te actiever de spin als jager.

Spinnen bestrijden
Voorkom een spinnenplaag door de aanwezigheid van vliegen en muggen te minimaliseren. Plaats horren en roosters en haal regelmatig de stofzuiger door het huis. Daarnaast adviseren wij naden en kieren te dichten. Wij weren spinnen aan de buitenzijde van uw pand met een biologisch afbreekbaar middel. Het afweermiddel voorkomt dat spinnen zich opnieuw vestigen op (of voorbij) de behandelde oppervlaktes.

Wij kunnen jaarlijks uw woning behandelen voor een scherpe prijs.

Meer informatie? Neem contact op met VDH Prevent4u !

U kunt ons bereiken via 085-0600 400 of via het contactformulier.  Whatsapp is nog sneller: 0653879527

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer