ONGEDIERTE BESTRIJDEN Deurne Asten Someren

TARIEVEN 

Bestrijding van ratten of muizen

In Deurne, Asten en Someren hanteren we het tarief van 85 euro incl. btw

Dit tarief is incl. inspectie, voorrijkosten en benodigde bestrijdingsmiddelen. Wilt u na afloop van de bestrijding de kisten en klemmen laten staan, dan worden ze nadien in rekening gebracht.

Nadat de bestrijding is opgestart kan het noodzakelijk zijn dat we een nacontrole uitvoeren.   De kosten van deze nacontrole bedragen 65 euro incl. btw.

Bestrijding mieren:

In Deurne , Asten en Someren hanteren we een tarief van 85 euro incl. btw

Dit tarief is incl. inspectie, voorrijkosten en benodigde bestrijdingsmiddelen.  We behandelen de mieren binnenshuis en maximaal 2 meter rondom de woning.

Bestrijding wespen:

wespenbestrijding   € 65 incl. btw. incl. garantie. (franse veldwespen uitgesloten)

Bestrijding papier & zilvervisjes.  Behandeling d.m.v. van gelmethode. richtprijs op aanvraag tussen de € 125-175 incl. btw.

Voor bestrijding overige insecten vragen wij u om contact op te nemen via ons contactformulier of via whatsapp of telefonisch.

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer