Muizenverjager

Muizen eten voornamelijk noten, granen en voedingsmiddelen. Ook knagen ze graag aan draden en bekabeling, waardoor kortsluiting en brand kunnen ontstaan.

De mannetjes hebben de gewoonte overal urine achter te laten, welke een sterke, zeer penetrante geur heeft. Dit doen zij om hun territorium af te bakenen. Via het urine kunnen verschillende ziektes worden verspreid.

De karakteristieke muffe geur van de huismuis is erg hinderlijk. Ze planten zich razendsnel voort. Een muis kan wel 120 nakomelingen per jaar krijgen en de jongelingen zijn na enkele weken al geslachtsrijp. Zodat slechts enkele muizen zich binnen de kortste keren kunnen vermenigvuldigen tot een echte plaag.

Met hun geknaag kunnen muizen flinke schade toebrengen. Door het knagen aan bekabeling kunt u tijdenlang storingen houden aan elektrische apparaten en verlichting.

Wij voorkomen en bestrijden dit plaagdier.

Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer