Mieren

Mieren bestrijden is aan te raden als ze uw bedrijfspand of woning binnenkomen en u niet weet waarom en hoe ze binnendringen.

In Nederland brengen de meeste soorten geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee. Sommige mieren kunnen steken of bijten en faraomieren kunnen bij het zoeken naar voedsel ziekten verspreiden.

De mier die in Nederland de meeste problemen veroorzaakt is de wegmier. Ook faraomieren en roger’s mieren komen in Nederland voor en kunnen overlast geven. Grote aantallen mieren zijn niet alleen vervelend, ze kunnen etenswaren en steriele plaatsen besmetten. U weet nooit waar de mier nog meer is geweest voordat zij over uw voedsel loopt.

Alleen al om deze reden is het belangrijk uw bedrijf, woning en uw levensmiddelenvoorraden tegen mieren te beschermen. Daarnaast kunnen mieren voor het verzakken van tegels veroorzaken.Mieren verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest, op zoek naar voedsel.

Zij volgen de paden die zij eerder hebben gemaakt en komen in grote getale voor rond de bron van voedsel. Hierdoor veroorzaken ze overlast in woningen, en bij bedrijven. Kleine hoopjes aarde of zand met een gaatje erin verraden waar ze hun nest hebben gebouwd.

Wij komen bij u op locatie om uw overlast van mieren te bestrijden.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bestrijding is al mogelijk vanaf € 65,- infomeer naar de voorwaarden.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen
085-0600400

WhatsApp contact
06-53879527

Over VDH Prevent4U

VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie BV is ontstaan in 2006. Met een enthousiast team van proffesionals gaan wij dagelijks de weg op om voor diverse opdrachtgevers de preventie en bestrijding van plaagdieren uit te voeren. Hierdoor kunnen wij op landelijk niveau opdrachten voor u uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Lees meer